FinTecX Consulting is het adviesbureau voor ondernemers. We zijn gevestigd in Amsterdam. We leveren financiële, IT en bedrijfsadvies diensten. We realiseren relevante en concrete oplossingen. Dit doen we betrokken, ondernemend, integer en slagvaardig.

Onze werkwijzeWe beginnen met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, online of we kunnen direct in persoon afspreken. We inventariseren je wensen en stellen samen de gewenste situatie vast. Afhankelijk van de werkzaamheden en deze enigszins vooraf zijn in te schatten werken voor een vaste prijs. Een andere mogelijkheid is middels een uurtarief. Dit uurtarief komen we vooraf overeen. Zo blijft alles duidelijk. Onze werkwijze kenmerkt zich door maatwerk. Immers iedere ondernemer is uniek en heeft eigen wensen. Wij maken het verschil in onze werkwijze doordat we ongeacht je wensen altijd kennis en ervaring meebrengen van financieel, IT en bedrijfskundige vraagstukken. We ondersteunen en adviseren van begin tot het eind. En ook daarna blijven we betrokken.

Onze overtuiging. We geloven in de kracht van samenwerken en eenvoud. Wederzijds vertrouwen en helder taal vormen bij ons het uitgangspunt van de samenwerking. Voorts vinden we het delen van kennis en ervaringen belangrijk. Met eenvoud brengen we complexe vraagstukken terug naar de kern. Dit door praktische ondersteuning en concreet advies. Onze overtuiging is daarom dat door eenvoud en samenwerken sterke langdurige relaties worden gerealiseerd.

// Betrokken
We zijn betrokken bij onze klanten. Immers in ons werk gaat het om mensen. We delen kennis en ervaringen zodat voordelen worden gerealiseerd. Daarin is samenwerken de basis van onze betrokkenheid.

// Ondernemend
We zijn ondernemend met betrekking tot onze diensten. We nemen het initiatief en de verantwoordelijkheid. We wachten niet af, maar komen met inbreng. Zo gaan we proactief af op het gewenste resultaat.

// Integer
We zijn integer als partner. Dat betekent betrouwbaar, helder en we doen wat we beloven. We staan voor een open en eerlijk verhaal. We draaien niet om de hete brei heen. Altijd kritisch. Ook naar onszelf.

// Slagvaardig
We zijn slagvaardig in het realiseren van concrete en relevante oplossingen. We staan voor kwaliteit. We werken doelgericht naar oplossingen voor onze klanten en idealiter met extra meerwaarde.

Scroll naar boven