Van data naar visuele inzichten
Data stroomt door elke onderneming. Doorgaans bestaat data uit diverse types en bevindt het zich op verschillende locaties. Een krachtig software-middel waarmee je diverse data op één locatie kan verzamelen, analyseren en visualiseren betreft PowerBI. Wij kunnen uit jouw data waardvolle visuele inzichten ontwikkelen. Dit in de vorm van een rapportage of dashboard.

Wij ontwikkelen je gewenste rapportage of dashboard in een proces. We beginnen met het vaststellen van je informatiebehoefte en het bepalen van de informatiegebruikers. Dit doen we met een interview en het starten van PowerBI. Vervolgens inventariseren we de beschikbare data. Daarna structuren en verbinden we deze data. Zo kunnen we uiteindelijk de data visualiseren. Voorts kan de rapportage worden opgemaakt. De rapportage is online deelbaar, schaalbaar en flexibel in gebruik. Tevens kan uit je gevisualiseerde data een dashboard worden gemaakt. Met een dashboard verkrijg je actuele en real-time informatie uit jouw data. Het dashboard wordt voorzien van relevante KPI’s. Zo worden je doelen gemeten, gemonitord en risico’s tijdig gesignaleerd. Desgewenst ondersteunen we je bij het dashboard gebruik, storingen of updates. De data-analyses doen wij ter verdieping van financiële data of website-data. We helpen je hierbij om zo uit deze data conclusies te trekken en te ondersteunen bij beslissingen. De presentatie kennismaking PowerBI betreft een algemene uitleg en demonstratie van enkele functionaliteiten. Daarnaast kunnen we je op basis van jouw data strategisch adviseren. Bijv. op het gebied van bedrijfsprocessen.

Met onze IT-diensten ontwikkelen we uit je data een rapportage of dashboard. Voorts bieden we ondersteuning, verdieping en op basis van data strategisch advies.

 

Wij helpen je met de volgende IT diensten:

  • Inventarisatie en start PowerBI
  • Data structurering en verbinding
  • Rapportage opmaak
  • Dashboard realisatie
  • Dashboard ondersteuning
  • Data analyses voor verdieping
  • Presentatie kennismaking PowerBI
  • Strategisch advies op basis van data
Scroll naar boven